Tips inför ridlägret

Tips inför ridlägret

13 december, 2019 Av av Fenix Park

I det här inlägget skulle vi vilja ge dig tips inför ridlägret 2020!

Vad är det för saker man ska/får ta med med mera.

Ni får ju ett brev med packlista som ni kan använda er utav, men man kan ju ha med sig andra saker som inte står med på packlistan, t.ex. vattenflaska och kortlek. Spelar du ett instrument? Ta gärna med det, så länge det inte är ett piano förstås, de kan ju vara lite svårt att få ner i väskan…

Många tar även med sig hästsaker och undrar om man får det

– Ja ni får ta med er saker till hästarna, men se till att komma ihåg att ta med grejerna hem sen igen när lägret är slut.
Dessutom måste du fråga din ridlärare om lov innan du använder grejerna så att det går bra på just din lägerponny.

Har du inga hästgrejer du vill ta med dig? Det går jättebra det med, vi har allt som behövs till hästarna redan, det enda du behöver ha med dig är dina ridkläder, hjälm och väst om du har det. Visst är det bra om du har med dig egna ryktsaker, men det finns även att låna.

Glöm inte rengöra ryktsakerna om du haft dem på någon häst på din ridskola eller liknande innan du kommer hit. De måste vara rena när du använder dem på din lägerponny.

Rengöring av ryktsaker kan du göra så här:

– Använd ett milt tvättmedel.

– Träborstar tvättar du för hand i såpa. Se till att de inte ligger för länge i vatten.

– Låt sakerna lufttorka så att de inte spricker.

tips inför ridlägret - Fenix Park

Var med och vinn ett ridläger i sommar!

Nu har du chansen att vinna ett helt ridläger alldeles gratis!
Det enda du behöver göra är att anmäla dej till ett ridläger på Fenix Park, vilket som helst, och betala in avgiften. Då är du automatiskt med i Fenix Parks stora lägerlotteri!

På varje läger i sommar lottar vi ut ett åtta-dagars ridläger och en massa Fenix T-shirt, och chansen är ju jättestor att just du vinner! Vinner du, kan du välja vilket annat läger du vill i sommar!

Dragningen blir på en rolig och spännande lägerkväll på Fenix Park!
Anmäl dig nu, så har du din stora chans!

tips inför ridlägret - Fenix ParkAnmäl dig till lägret här!


Hyr din egen häst!


Facebook


Instagram

Om fenix

Fenix Park har samma ägare och ledning sedan starten 1969. Vi har lång erfarenhet av hur ett ridläger ska vara för att ungdomarna ska trivas och ha roligt. Observera också vår trivselgaranti och att på Fenix Park ingår ridning också på ankomstdagen. Besök hemsidan för att veta mer om Fenix Park.

Fenix Park har även ett Instagram och Facebook där du hittar inlägg från oss om saker som händer eller presentationer av hästar och ledare. Följ oss gärna!