Sommarminnen från olika läger på Fenix park

23 mars, 2020 0 av Fenix Park

Hej alla!
Nu är det inte långt kvar tills lägret sätter igång. Det är såklart många som längtar tills i sommar så jag bad alla på Instagram att skriva lite sommarminne som jag tänkte dela med mig här för er som längtar och även för dom som inte varit på lägret men funderar på att åka. Hoppas detta gör väntan lite lättare och att ni tänker tillbaka förra sommaren och ser fram emot denna. Fick många fina minnen men här är några av dom.

Även hästarna uppskattade att bada på lägret.


”Vi badade med hästarna i solnedgången och grillade sedan vid sjön, helt klart något av det mysigaste jag gjort.


”När jag och Caspar badade i sjön.”


” Att va tillsammans i stugorna och dansa, traktor rundan, göra tiktoks och umgås med hästarna.”


”Att se hästarna så glada och springa fritt i dom stora hagarna och alla nya vänner man får.”


”Att få mysa med hästarna och lära sig nya saker. Men även alla roliga kvällar i stugorna.”


”Ett av mina bästa minnen är när vi satt i hagen och lyssnade på musik med hästarna. Gemenskapen,lägerledarna.”

”När jag red Fame första gången.”

”Jag kommer aldrig glömma då jag för första gången träffade min lägerhäst, jag hade först provat en som jag inte alls funkade med och dagen efter skulle jag hämta min nya. Jag gick in i hagen utan några större förhoppningar då han aldrig gått läger och var, vad jag fått höra, även svårfångad i hagen.När jag hittat han blev det ”kärlek vid första ögonkastet” han gjorde inget försök att sticka iväg utan stod där och tittade på mig med öronen spetsade medans jag försiktigt närmade mig honom. Jag skulle inte säga att resten av lägret var en dans på rosor men alla motgångar och misstag som uppstod kändes ändå så enkla för jag förstod verkligen han och varför han ibland gjorde som han gjorde haha.”

”Att få möjligheten att träffa en häst man kan skapa ett sådant band med är helt fantastiskt. Det finns en (ofta flera) häst(ar) för alla, dem kan vara svåra att hitta ibland men på Fenix finns det otroligt många hästar av alla olika slag vilket jag tycker är toppen för då kan man alltid hitta en eller flera favoriter som man älskar med hela sitt hjärta.”


”När vi hade ett ridpass på kvällen och himlen va så fin.”


Känner du igen dig i några av dessa minnen? Har du något annat kul minne från nått läger? Dela gärna med dig i kommentarerna. Kom i sommar så skapar vi fler nya fina minnen tillsammans på lägret. Hoppas vi ses nästa år igen. Ha det så bra tills nästa gång vi hörs!🐴