Vilken ridläger häst passar mig?

Vilken ridläger häst passar mig?

21 oktober, 2019 Av av Fenix Park

Inför ridlägret kan det vara många frågorna som dyker; hur ser det ut på plats, vilka ska vara där, kommer jag att få några vänner och hur ska man som ryttare veta vilken ridläger häst som passar en?

Det finns presentationer om vissa av hästarna här i bloggen. Det gör det lättare för er och skriva en lägeranmälan och önska häst/ponny när ni vet lite om dem. Det är även lättare för oss och dela ut hästarna om vi vet vilken typ av häst ni tycker om. Dock är det inget måste att önska en häst eller att veta allt om hästarna. Det viktigaste är nästan att ni har en känsla av vilken häst som skulle passa er. Det kan ni skriva när ni anmäler er. Vilken typ av häst som ni önskar. Det kan ju vara allt från en lugn häst till en med lite fart i. Eller en häst som är van mot en häst som ger lite utmaningar.

Därför är det viktigt att alltid vara ärlig när du fyller i anmälan om vilken sorts häst du tror passar dig.

För oss är det jätteviktigt att ni klickar med hästen som ni ska ha under er lägervecka, därför är det viktigt att ni får en häst som ni trivs med. För er del måste ni ge den hästen ni får en chans, så ni inte har några förutsagda meningar om hästen eller ponnyn, men om ni inte känner att ni passar med ponnyn ni har fått så byter vi så klart häst åt er.

Läger 7 - Fenix Park

Hur går det till när vi väljer hästar till varje läger?

Om ni skriver i er anmälan hur ni vill att er häst ska bara, blir det mycket lättare för oss att dela ut hästarna till varje läger.

Vi ledare sätter oss några dagar innan lägret börjar och delar ut hästar till alla lägerbarn.

Först och främst kollar vi på om någon av er som har skickat in en anmälning till lägret har varit här innan och vilken häst ni hade. Om ni vill ha den hästen igen så försöker vi såklart lösa det, men om det är flera som vill ha samma häst så försöker vi alltid göra det som känns bäst och vi vill såklart allas bästa men finns det bara en häst så finns det bara en häst tyvärr.

Vi väljer hästarna efter vad ni skriver på er anmälan, vi försöker alltid göra det mest rättvisa åt alla, men det är inte alltid så enkelt.

Som jag sa innan är det väldigt viktigt att ni klickar med hästen och trivs med hästen som ni ska ha resten av lägret.

Redan nu så kan ni anmäla er till ett läger till sommaren 2020. Vill ni vara säkra på att ni kommer med på det lägret ni vill så glöm inte att anmäla er i tid så lägret inte hinner bli fullt.

Fenix Park ledare - Fenix park

Intresse koll – Ridläger för vuxna!

Vi har fått förfrågningar om att ha ett ridläger för vuxna. Så kul tycker vi, att ni vuxna också efterlyser att få komma hit och bara fokusera på ridningen och att umgås med andra likasinnade.

För att vi ska kunna dra ihop ett läger för er vuxna så måste vi ha minst 6-7 anmälda. Är du intresserad av att anmäla ditt intresse för en grupp som denna föreslår vi att du anmäler ditt intresse till oss på Fenix Park.

Skulle det vara så att vi får ihop 6-7 st som är intresserade så hör vi av oss igen med ett förslag på datum i så fall.

Vi håller tummarna för att du går in och anmäler ditt intresse!

Jobba på ridläger 2020

Till nästa sommar söker vi flera glada lägerledare. Du bör vara minst 18 år, men gärna äldre och är van att hålla ridlektioner.

Du gillar att vara med ungdomar från 8 år och uppåt och se till att de får en rolig och lärorik upplevelse med sig från ridlägret.
Läs mer här!

Var med och vinn ett ridläger i sommar!

Nu har du chansen att vinna ett helt ridläger alldeles gratis!
Det enda du behöver göra är att anmäla dej till ett ridläger på Fenix Park, vilket som helst, och betala in avgiften. Då är du automatiskt med i Fenix Parks stora lägerlotteri!

På varje läger i sommar lottar vi ut ett åtta-dagars ridläger och en massa Fenix T-shirt, och chansen är ju jättestor att just du vinner! Vinner du, kan du välja vilket annat läger du vill i sommar!

Dragningen blir på en rolig och spännande lägerkväll på Fenix Park!
Anmäl dig nu, så har du din stora chans!

Om fenix

Fenix Park har samma ägare och ledning sedan starten 1969. Vi har lång erfarenhet av hur ett ridläger ska vara för att ungdomarna ska trivas och ha roligt. Observera också vår trivselgaranti och att på Fenix Park ingår ridning också på ankomstdagen. Besök hemsidan för att veta mer om Fenix Park.

Fenix Park har även ett Instagram och Facebook där du hittar inlägg från oss om saker som händer eller presentationer av hästar och ledare. Följ oss gärna!