Lägeranmälan

Lägeranmälan

23 januari, 2020 Av av Fenix Park

Nu börjar det bli dags att lämna in din lägeranmälan till våra ridläger, om det är så att du inte redan har gjort det. Idag tänkte vi berätta lite mer om själva lägeranmälan och vad det är som gäller. Hoppas att vi kommer ses i sommar och att du kommer att få en fantastisk upplevelse.

Lägerstart

Varje ridläger börjar kl. 10.00 första dagen och slutar kl. 12.00 sista dagen.

Kostnad

Priset är totalpris inklusive anmälningsavgift och mervärdeskatt. För extra service, diabetiker, vegetarian m.m. tillkommer 300:-

Vill du komma på ett läger till i sommar, så får du 10% rabatt på det lägret. Då får du också en till chans att vinna ett läger alldeles gratis!

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 3.000:- utom för läger 1, 2 och 3 som är 1.000:-. Avgiften inbetalas inom tio dagar efter det du fått din platsbekräftelse till bankgiro 849-5400. Resterande avgift betalas senast 14 dagar före ankomsten till lägret till samma giro.

Avbokning

Om du behöver avboka din lägerplats och gör det innan den 1 April så återbetalas halva anmälningsavgiften. Hela avgiften kan också räknas till godo för annat läger eller överlåtas till annan deltagare. Vid sjukdom, med läkarintyg, återbetalas hela avgiften eller ordnas annan lägerplats.

Fenix Park förbehåller sig rätten att ställa in ett eller flera läger, om hinder skulle uppstå, som ligger utanför vår kontroll. I så fall betalar vi tillbaka hela avgiften.

Vinn ridläger!

Alla som kommer på något av Fenix Parks ridläger har chansen att vinna ett 8 dagars ridläger till! En kväll på varje läger lottar vi ut ett ridläger och ett antal Fenix tröjor. Alla lägerdeltagare under hela sommaren har alltså chansen att vinna ett ridläger helt gratis!

Pojkar och nybörjare är alltid välkomna!

Hjärtligt välkommen till Fenix Park i sommar!Jobba på ridläger 2020

Till nästa sommar söker vi flera glada lägerledare. Du bör vara minst 18 år, men gärna äldre och är van att hålla ridlektioner.

Du gillar att vara med ungdomar från 8 år och uppåt och se till att de får en rolig och lärorik upplevelse med sig från ridlägret.Hyr en egen ponny från aug-juni

Av Fenix Park kan du hyra en ponny och ta hem som din alldeles egen ponny. Du kan ha den som promenadhäst eller tävla den i hoppning eller dressyr, precis som du själv vill. Vi har ponnyer som passar till alla och du kan välja bland c:a 50 stycken.

Du hyr ponnyn från Augusti till Juni. All utrustning som grimma, sadel med woylock och tränshuvudlag följer med hästen.

Ponnyn är skade- och sjukdomsförsäkrad hos försäkringsbolaget DINA, så skulle något hända så kostar det bara självrisken. Stallplats, foder, skoning m. m. sköter du själv. Du hämtar ponnyn hos oss och lämnar tillbaka den på samma ställe när hyrestiden är slut.

Du är välkommen att provrida flera ponnyer och vi hjälper dej att välja ut en ponny som du passar ihop med. Ring till oss och boka en tid när som helst efter den 15 Juni i sommar.

När du hittat den ponny du gillar kan du sedan hämta ponnyn när som helst från den 15 Augusti.Om Fenix Park

Fenix Park har samma ägare och ledning sedan starten 1969. Vi har lång erfarenhet av hur ett ridläger ska vara för att ungdomarna ska trivas och ha roligt. Observera också vår trivselgaranti och att på Fenix Park ingår ridning också på ankomstdagen. Besök hemsidan för att veta mer om Fenix Park.

Fenix Park har även ett Instagram och Facebook där du hittar inlägg från oss om saker som händer eller presentationer av hästar och ledare. Följ oss gärna!