Har ni börjat packa till lägret?

11 april, 2020 0 av Fenix Park

Hej alla! Hoppas ni mår bra. Tänkte dela med mig av lite saker som är kul att ha med i sin packning på lägret. Ni har redan en vanlig pack lista med det nödvändiga men tänker lite sånt som man har med sig utöver det. Fick massor av bra tips från er följare på Instagram och sen tänkte jag även dela med mig av lite av mina egna. Inget av dessa sakerna som jag skriver här i detta blogginlägg är något måste ha med sig utan mer av en rolig grej med tips om man vill ha med sig något mer.

Många hade med sig högtalare så att man kan lyssna på musik i stugorna. Även olika slags sällskapsspel som tex kortspel. Man kan ju även ha med sig kubb, finns gott om plats att spela det på dom varma sommarkvällarna.

Vissa hade med sig olika outfits så man kunde ta fina bilder med hästarna om man tycker sånt är roligt och då kan man även ha med sig en kamera men mobilen funkar ju lika bra. Dagbok om man tycker det är kul att skriva, så kan man skriva ner lite av det man gör varje dag så har man det som minne efter lägret. Man kan ju även skriva ut bilder från lägret och klistra in bredvid texten så blir det ett fint sätt att ha kvar minnena av sommaren medans man längtar till nästa läger.

Några skrev att dom tog med sig lite egen utrustning till hästarna som grimma, grimskaft eller schabrak, men då behöver det ju passa hästen man får på lägret. Där är ju exempel grimskaft bra för det passar ju dom flesta och är en liten rolig sak som får en att känna att hästen är din under lägret. Även kul att match om man har tex ett rött grimskaft så kan man ha med sig en röd hårsnodd så matchar man.

Lite godis är ju alltid gott att ha med sig.Flugsmällare eller flugspray. Kanske även kul att ha med sig nån lite sak hemifrån som ett gosedjur, någon bild eller någon annan liten sak om man skulle få lite hemlängtan.

Kan man spela något instrument så kan det ju va roligt att ha med sig och spela. Men viktigast av allt är ju att ha med sig ett glatt humör. Så kommer man åka ifrån lägret med många fina minnen, en fantastisk sommar och massa nya vänner för livet. Kanske även en favorit häst eller hästar som man önskar nästa läger eller sedan hyr. Har ni några mer tips så kommentera gärna det här på bloggen eller skicka det på någon av våra andra sociala medier. Även om ni har något önskemål på va nästa blogginlägg ska handla om. Ha nu en fin påsk och ta hand om varandra tills nästa gång vi hörs! 🐣